Kategóriák
Uncategorized

A disznó éve

Tudom, Az oroszlán éve vagy A sárkány éve kicsit hangzatosabb blogcím lenne, de idén, pontosan ma, a disznó éve kezdődik a kínai horoszkóp szerint. Hogy ez miért érdekes? 2019-et sok év kihagyás után újra célokkal, tervekkel tele kezdtem meg és hiszem, hogy sok mindent sikerül majd megvalósítani, változtatni idén. Aztán nem sokkal később megtudtam, hogy ez az év a disznó éve, azaz az én évem lesz (a kínai horoszkópom szerint disznó vagyok) és ezt jelnek vettem.

Idén szeretnék tudatosabb lenni több területen is, de, ami még fontosabb, szeretném az életemet egyszerűsíteni és lelassítani, hogy végre megélhessem teljes valójában. A legnagyobb kihívás, amivel küzdök, hogy gyakorló perfekcionista vagyok, aki mindig valami olyasmit kerget, ami soha nem érhető el, de én szeretném a pillanatokat megélni, jelen lenni a saját életemben. Hát innen szép nyerni fejlődni.

A blog ötlete spontán jött, előbb a név volt meg, aztán az írás vágya, ás amikor láttam, hogy a disznó éve ma kezdődik, nem lehetett kérdés, hogy el kell indítanom. Még nem tudom miről fog szólni pontosan, de várhatóan lesz benne önreflexió, kérdések, dilemmák, esetleg a feloldásuk és talán (remélem) fejlődés.

Tarts velem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük